2011. május 30., hétfő

Pack'n'Roll

Tisztelt Címzett!

Örülök, hogy ismét megtisztelt figyelmével! Engedje meg, hogy újfent emlékeztessem: irodán és magamon kívül vagyok, ez egy automatikusan generált üzenet, ami semmiképp sem értelmezendő aktív visszajelzésnek, rendszeres beszámolónak vagy hivatalos állásfoglalásnak sem.

A teljeskörű tájékoztatás úgy kívánja, hogy megemlítsem: május 31-én délelőtt már ténylegesen elhagyom az országot. Ezt követően telefonos elérhetőségem is megszűnik időlegesen, így - fájdalom bár, de -nem áll majd módomban az Ön rendkívül fontos telefonos megkeresését fogadni. A zavartalan ügyintézés érdekében alkalmazható palackposta, füstjelek*, telepátia és pusztába kiáltás, mint lehetséges kommunikációs alternatívák.

Itt ragadnám meg az alkalmat Tisztelt Címzett , hogy megköszönjem az irányomban tanúsított segítőkészségét és jószándékát, az értékes eszmecseréket és együtt gondolkodást. Kellemes emlékként fogok visszagondolni a közös bebaszá... akarom mondani produktív üzleti vacsorákra és jótékonysági estekre, melyeket szerencsénk volt együtt eltölteni 

a) a Nagymező utcában
b) a Mátrában
c) Nagymaroson
d) Gödöllőn
e) Otthon
f) a balatoni cirkuszban
g) Egyéb, mégpedig:

(a megfelelő aláhúzandó)

Bízom benne, hogy kapcsolatunk csak tovább erősödik az elkövetkezendő egy év távollét alatt - ahogy szintén megerősödött legutóbbi tartós külföldi tartózkodásom során is. Emlékszik még ugye, a 2008-as hollandiai utamra, melyről személyi asszisztensem úti jelentést is készített: Úti jelentés Hollandiából.
Erről az utamról igen kellemes emlékeket őrzök, hisz új, értékes szellemi és személyes kapcsolatokkal bővültem. Nem titkolom, a mostani évtől is ezt várom. A munkakörnyezet is hasonlóan multinacionális lesz, a különbség tán csak annyi, hogy ezen a környéken fapapucs helyett olász bőrben járnak, bicikli helyett Lamborghinit hajtanak, tudatmódosítók helyett spagettit szívnak, a szélerőművek komótosan forgó lapátja helyett pedig a gesztikuláló helybéliek karjának szüntelen kalimpálása tölti be a tájat.

Ezzel búcsúzom most Öntől, Tisztelt Címzett, ha nem tettem volna meg az elmúlt hetekben személyesen.
Búcsúzóul egy jó tanács: egyen sok rostot!**

Baráti üdvözlettel:

Hajdu András


* A füstjelek alkalmazása az eljárásból eredő magas koromkibocsátás okán nem javasolt. Kérem gondoljon környezetére, mielőtt visszafüstöl erre az üzenetre.


**hogy ne fosson

1 megjegyzés: